NYTT LIV – Konferens på Humle 4-6.8.2023

Sommarens konferens är förbi och vi får med tacksamhet se tillbaka på den. Gästtalare Martin Reén och alla andra medverkande gjorde väl ifrån sig och bidrog alla till en fin och välsignad konferens.

DELTA I ENKÄT
Vi vill gärna ha reda på vad deltagarna på sommarens konferens tyckte om allt från program och praktiska arrangemang till mat och tidpunkt för konferensen.

Också du som av någon orsak inte deltog, får gärna svara eftersom det hjälper oss att planera framtida konferenser. Ifall det till exempel visar sig att årets datum kanske inte var så bra (speciellt kanske för de som valde att inte delta) så är det bra att få reda på det.

Anmälan behövs åtminstone för logi och för eventuella dieter, men anmäl gärna även om du inte bor på området så har vi lättare att uppskatta mängden besökare.

Humle Water Games – THE CONFERENCE EDITION

Är du 12år eller äldre? Vill du röra på dig och ha roligt? Då är detta just för dig! Ta med kompisar eller kom just som du är för det här blir KUL!

I år kommer den populära och mångåriga tävlingen Humle Water Games att göra premiär i konferensformat på lördag kl. 14:00. Detta vill du inte missa!

För att delta måste du anmäla ditt lag via det här fomruläret SENAST FREDAG 4.8: https://forms.gle/SUzosrnPx4qeyh3J9

Om du inte har ett lag kan du också anmäla dig själv, så pusslar tävlingsledningen ihop ett bra lag åt dig.