Lediga tjänster

Vill du jobba i ett inspirerande team för
baptistförsamlingarna i Jakobstadsregionen? 

Nu är det dags för något nytt. Baptistförsamlingarna i Jakobstad, Larsmo, Esse, Forsby, Purmo och Munsala står i ett läge där vi vill anställa 3-5 personer på heltid eller deltid. Tillsammans bildar ni ett team som jobbar med att inspirera och aktivera våra församlingar och utvecklar vårt gemensamma lägerområde Hummelholmen.

Vi söker nu: 

EN REGIONLEDARE

Som regionledare kommer du att ha en samordnande roll för att driva vårt gemensamma arbete framåt. Du koordinerar samarbetet mellan församlingarna och fungerar under sommarmånaderna som verksamhetsledare för vårt lägerområde Hummelholmen. Du brinner för utvecklingsarbete, är duktig på att engagera och inspirera och har framför allt hjärta för unga. 

EN FÖRSAMLINGSLEDARE

Som församlingsledare är du anställd med pastorsansvar i främst Forsby och Esse församlingar, men deltar också i teamets gemensamma arbete. Du leder församlingarnas verksamhet och brinner för att ge människor en tro som håller i livets alla skeden. Du är en naturlig ledare som gillar att arbeta i församlingsmiljö, men är också gärna en del av lokalsamhället. 

EN UNGDOMSLEDARE

Som ungdomsledare kommer du att aktivt samarbeta med det övriga teamet och delar din arbetstid mellan 2-3 församlingar. Du är en del av baptistsamfundets barn- och ungdomsutskott och brinner för att utrusta nya ledare och inspirera barn och unga i sin tro. 

Alla tjänster kan sökas som hel- eller deltidsarbete. Vi sätter stor vikt vid dina personliga önskemål och gåvor när vi nu söker nytänkande och inspirerande ledare till vårt församlingsteam. 

Vi ser fram emot en fritt formulerad ansökan där vi ser fram emot att läsa om hur just du skulle vilja arbeta utgående från upplägget ovan. 

Samtliga tjänster tillsätts för en treårsperiod, med möjlighet till förlängning. Finlands svenska baptistsamfund fungerar som officiell arbetsgivare, med lokalisering i församlingarna i Jakobstadsregionen. 

Närmare uppgifter ger samfundsföreståndare Peter Sjöblom tfn +358 50 3236 188 eller per epost peter.sjoblom@baptist.fi 

Vi ser fram emot din ansökan senast 15.1.2023.

____________________________________________


ANDRA TJÄNSTER
Vill du jobba i församling – eller kanske på Humle i sommar? Här publiceras annonser och liknande där församlingar söker någon att anställa i en specifik uppgift.

Om du är KOCK och har möjlighet att hoppa in på något läger – ta kontakt i så fall!
(Inför sommarens läger)

I övrigt finns inga aktuella jobb just nu att erbjuda. Men återkom gärna med jämna mellanrum, så kanske något dyker upp.