Vill du jobba på Humle i sommar?

Vi söker personal till köket, både ansvarig kock samt köksbiträden. Vi behöver också någon som kan jobba praktiskt. Säsongen är lång och vi behöver flera personer, så du kan ansöka även fastän du bara kan jobba en del av sommaren. I jobbet kan du behöva rycka in både i köket och i andra uppgifter på området, som till exempel städning. För köksuppgifterna ser vi helst att du har hygienpass.

Adressen till lägerområdet är Hummelholmsvägen 155 i Monäs, Nykarleby,

Lämna in din ansökan senast 15 mars 2023 per e-post (peter.sjoblom@baptist.fi).
Har du frågor kan du kontakta samfundsföreståndare Peter Sjöblom, psjoblom@baptist.fi, tfn 050-3236188.


Vill du jobba i ett inspirerande team för
baptistförsamlingarna i Jakobstadsregionen? 

(Ansökningstiden har gått ut och urvalsprocessen är igång.)

Nu är det dags för något nytt. Baptistförsamlingarna i Jakobstad, Larsmo, Esse, Forsby, Purmo och Munsala (Österbotten, Finland) står i ett läge där vi vill anställa 3-5 personer på heltid eller deltid. Tillsammans bildar ni ett team som jobbar med att inspirera och aktivera våra församlingar och utvecklar vårt gemensamma lägerområde Hummelholmen. 

Vi söker nu: 

EN REGIONLEDARE

Som regionledare kommer du att ha en samordnande roll för att driva vårt gemensamma arbete i Jakobstadsregionen framåt. Du koordinerar samarbetet mellan församlingarna och fungerar under sommarmånaderna som verksamhetsledare för vårt lägerområde Hummelholmen. Du brinner för utvecklingsarbete, är duktig på att engagera och inspirera och har framför allt hjärta för unga. 

EN FÖRSAMLINGSLEDARE

Som församlingsledare är du anställd med pastorsansvar i främst Forsby och Esse församlingar, men deltar också i teamets gemensamma arbete. Du leder församlingarnas verksamhet och brinner för att ge människor en tro som håller i livets alla skeden. Du är en naturlig ledare som gillar att arbeta i församlingsmiljö, men är också gärna en del av lokalsamhället. 

EN UNGDOMSLEDARE

Som ungdomsledare kommer du att aktivt samarbeta med det övriga teamet och delar din arbetstid mellan 2-3 församlingar. Du är en del av baptistsamfundets barn- och ungdomsutskott och brinner för att utrusta nya ledare och inspirera barn och unga i sin tro. 


Ansökan
Alla tjänster kan sökas som hel- eller deltidsarbete. Vi sätter stor vikt vid dina personliga önskemål och gåvor när vi nu söker nytänkande och inspirerande ledare till vårt församlingsteam. 

Vi ser fram emot en fritt formulerad ansökan + CV där vi emotser att läsa om hur just du skulle vilja arbeta. Ange även referenser gällande tidigare anställningar samt församlingsengagemang.
Vi är även öppna för att diskutera andra kombinationer av de ovan nämnda tjänsterna.

Samtliga tjänster tillsätts för en treårsperiod, med möjlighet till förlängning. Prövotiden är fyra månader och vi förutsätter att du har för uppdragen lämplig utbildning och erfarenhet.
Finlands svenska baptistsamfund fungerar som officiell arbetsgivare, med lokalisering i församlingarna i Jakobstadsregionen. 

Vi ser fram emot din ansökan. Ansökan sänds senast 20.2.2023 (OBS! förlängd ansökningstid) per e-post till samfundsföretåndare Peter Sjöblom (peter.sjoblom@baptist.fi) som också ger närmare uppgifter om tjänsterna tfn +358 50 3236 188 eller per e-post. 

______________________________________________
ANDRA TJÄNSTER
I övrigt finns inga aktuella jobb just nu att erbjuda. Men återkom gärna med jämna mellanrum, så kanske något dyker upp.